Taisyklės

Internetines parduotuvės privatumo politika

Zita Urbienėind. veiklos pažymėjimo nr. 2088375,
(toliau – Kalbosdezutes.lt) yra interneto parduotuvės duomenų valdytoja. Kalbosdezutes.lt rūpinasi, kad Jūsų asmens duomenys būtų saugūs ir tvarkomi galiojančių teisės aktų nustatyta tvarka.

Duomenų pateikimas interneto parduotuvėje

Užsakymo pateikimo formoje Jūs turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų užsakymą arba apriboti Jūsų galimybes naudotis interneto parduotuve.

Kalbosdezutes.lt gerbia Jūsų teisę į privatumą. Mums pateikiama informacija (vardas, pavardė, gyvenamoji vieta, prekių pristatymo adresas, telefono numeris, el. pašto adresas, pasirinkto mokėjimo tipas) yra tvarkoma tam, kad būtų apdorotas Jūsų prekių užsakymas, išspręsti klausimai, susiję su prekių pateikimu ar pristatymu, bei būtų vykdomi kiti sutartiniai ar Lietuvos Respublikos teisės aktų įpareigojimai.
Jūsų asmens duomenys (el. pašto adresas) tiesioginės rinkodaros tikslu (naujienlaiškių siuntimui) gali būti naudojami tik gavus Jūsų sutikimą (sutikimo galite ir neduoti).
Ne asmeninius Jūsų duomenis, t.y. duomenis susijusius su Jūsų įsigytomis prekėmis, mes galime naudoti statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų asmens tapatybės.

Pasirinkimo laisvė
Jūs patys sprendžiate, kokius savo duomenis atskleisti duomenų valdytojui. Nutarę neatskleisti savo duomenų, Jūs prarandate galimybę naudotis kai kuriais www.kalbosdezutes.lt svetainės ištekliais tai yra Vartotojas, negaus informacijos apie nuolaidas ar kitos komercinės informacijos.

Saugumas
Pardavėjas imasi visų priemonių, kad apsaugotų Jūsų asmeninius duomenis, įgyvendindama teisės aktų numatytas organizacines ir technines duomenų saugumo priemones. Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

Asmens duomenų teikimas trečiosioms šalims
Pardavėjas neteikia asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus įstatymų nustatytais atvejais ir tvarka, pvz., Lietuvos Respublikoje veikiantiems teismams, antstoliams, teisėsaugos institucijoms, Valstybinei mokesčių inspekcijai ir kitiems teisėtą interesą turintiems tretiesiems asmenims. Jūsų kontaktinė informacija gali būti perduodama mūsų partneriams, teikiantiems prekių pristatymo ar kitas, su Jūsų užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas.

Jūsų teisės
Jūs, kaip duomenų subjektas, turite teisę:
žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų nuostatų;
nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys.

Šios teisės įgyvendinamos Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir duomenų valdytojo patvirtintų Asmens duomenų tvarkymo taisyklių nustatyta tvarka, kreipiantis į duomenų valdytoją. Jei dėl šio privatumo politikos aprašymo Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu info@kalbosdezutes.lt.

Taisyklių keitimas
Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami interneto parduotuvėje. Jei Jūs po šių sąlygų pasikeitimų naudojatės interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikytina, kad Jūs sutikote su sąlygų pakeitimu. Informaciją apie visus mūsų privatumo politikos pasikeitimus pranešime mūsų svetainėje ir kitose vietose, kur tai yra būtina.

Asmens duomenų tvarkymas
Jūs sutinkate, kad asmens duomenys, kuriuos Jūs savo noru pateikiate užsakymo formoje, būtų tvarkomi remiantis šia privatumo politika.

Baigiamosios nuostatos
Šioms Privatumo sąlygoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi nesutarimai dėl šių taisyklių vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Jei dėl šio privatumo politikos aprašymo Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu info@kalbosdezutes.lt.